Zich laten bijstaan: een must. Het is de rol van de economische beroepen

De wereld verandert …. De beroepen ook een beetje.

De economische beroepen staan aan de wieg van het e-fff format omdat zij een belangrijke rol willen spelen en de ondernemingen willen bijstaan wanneer ze besluiten om de administratie van “papa” overboord te gooien en het administratieve beheer van de 21ste eeuw te omarmen.

U hebt het allicht wel begrepen, deze evolutie is een kleine administratieve revolutie. Voor zij die de elektronische factuur al als een rem op hun ontwikkeling zagen, kan deze evolutie misschien nog wat zwaar wegen. De economische beroepen zijn zich hier heel bewust van. Ze willen voortaan de raadgevers van de ondernemingen zijn in deze nieuwe uitdaging.

Welke systemen moet u kopen? Welke configuratie hebt u nodig om een grotere automatisering te verzekering? Welke workflow kiest u best? Hoe kan u de controle en de betaling vlotter laten verlopen? Hoe integreert en converteert u de bestaande papieren document? Hoe dirigeert u best de verschillende stromen zonder het leven binnen de KMO ingewikkeld en onmogelijk te maken? Hoe garandeert u de integriteit en de xx die door de overheid vereist wordt?

Het beroep heeft een antwoord op al deze vragen. Ze zal daarom vanaf 2013, en het hele jaar door, een actieplan voor de ondernemingen voorstellen.

Uw elektronische architect is geboren: hij draagt de naam economisch beroep.